Referenties

Janny, oktober 2019

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Ilona terecht ben gekomen. Daarom wil ik iedereen die op zoek is naar een coach, Ilona aanbevelen. Zij helpt je weer de weg terug te vinden in het arbeidsproces. Zij heeft mij geholpen om mijzelf weer terug te vinden en weer zelfvertrouwen te geven. Door de ontspannen sfeer, het geduld, begrip en haar kennis is er de afgelopen periode zoveel positiefs ontstaan, dat ik er weer voor ga!


Christine, oktober 2019

In het voorjaar heb ik Ilona mogen leren kennen als een fijne, rustige coach. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om naar mij te luisteren en op basis daarvan te bepalen welke stappen en opdrachten nodig waren om te komen tot een volgende stap. Daarnaast is ze ook erg flexibel en beweegt ze met je mee. Ook na het traject blijf je nog in haar gedachten wanneer ze iets relevants voor je ziet. Kortom: van harte aanbevolen!


Hanny, september 2019

“Wij nodigen u uit voor een sollicitatiegesprek”…….wauw, dit is mijn kans, maar kan ik het wel? Het is al zo lang geleden dat ik zo’n gesprek heb mogen voeren, dus best een lastig dingetje….    Ik heb Ilona gevraagd om mij te willen ondersteunen ter voorbereiding op het gesprek. Met succes!

Samen met Ilona heb ik concrete persoonlijke handvaten opgesteld en hierdoor kreeg ik zelfvertrouwen! Dat resulteerde in een goed, ontspannen sollicitatiegesprek, waarvan ik later mooie feedback van de betreffende werkgever heb ontvangen. “Niet denken dat je het niet kunt. Natuurlijk kan je het!”

Ilona, super bedankt voor je hulp!


Marien, juni 2019

Ik heb Ilona als een zeer plezierige gesprekspartner ervaren. De vraagstelling die ik had heeft zij weten te nuanceren en geholpen deze verder uit te diepen. Zonder het geven van meningen en oplossingen heeft zij mij weten te stimuleren om mezelf nog beter te leren kennen. Oftewel zelf de antwoorden vinden en formuleren door middel van het stellen van gerichte vragen en oefeningen. Dit heeft zij op een professionele en integere manier zeer goed vormgegeven. Mijn vraag naar een kant en klare oplossing heeft zij niet gegeven. De weg naar een mogelijke oplossing wel. Ga vooral zo door op de ingeslagen weg om mensen te helpen. Bedankt voor het fungeren als extra motivator.


Sanne, mei 2019

Ook ik heb een loopbaantraject mogen volgen bij Ilona. Wat fijn dat ik nu nog beter weet wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik een werkgever te bieden heb! Daar zijn we achter gekomen door het voeren van persoonlijke gesprekken en d.m.v. opdrachten. Ik heb Ilona leren kennen als een open, geïnteresseerd en positief persoon. Ze verstaat haar vak en weet de ander te inspireren. Ilona bedankt!


Ton, april 2019

Tijdens het loopbaantraject dat ik bij je heb gevolgd, heb ik je ervaren als integer, geïnteresseerd en positief. Je hebt je met invoelend vermogen en tegelijk op zakelijke afstand opgesteld ten aanzien van de situatie waar ik uit kwam. Door je oefeningen, analyse en gegeven vertrouwen wist je mij mijn kracht weer te laten herontdekken en ben ik de zoektocht naar een nieuwe baan met enthousiasme aangegaan, ook op andere paden dan de gebaande. Ieder ander die ook op zoek is naar een nieuwe uitdaging in werk raad ik aan contact met je op te nemen. Veel dank voor je begeleiding en steun.


Frank, maart 2019

Heb Ilona leren kennen als een echte vakvrouw, ze verplaatst zich echt in jou en heeft oprechte interesse in je. Ze is professioneel, gedreven en zit vol passie, wat ze duidelijk weet over te brengen. Heb veel aan Ilona te danken.


Petra, februari 2019

Elke keer weer solliciteerde ik op banen waarvan ik wist dat ik het kon maar waar ik totaal geen energie van kreeg. Wat zocht ik dan wel? Met het loopbaantraject van Ilona kwam ik door opdrachten weer achter mijn kwaliteiten en drijfveren. Ook mijn zelfvertrouwen groeide weer; ik heb bedrijven iets te bieden. Ilona neemt tijd voor het persoonlijke en laat je door de opdrachten zelf inzien waar het bij jou om gaat. Erg prettige coaching!


Hannie, januari 2019

Ik reed “figuurlijk gezien” voor mijn loopbaan op een snelweg, alleen gefocust op meer en harder rijden naar …….ja waarheen en waarvoor eigenlijk? De snelweg veranderde in een doodlopende weg. Ik kon niet verder, moest stoppen. De diagnose burn-out / depressie was onvermijdelijk. Ik was de weg kwijt…. Na een lastige periode kwam ik Ilona tegen, op een cruciaal moment in mijn leven. Ze heeft mijn ogen geopend en gaf mij een persoonlijk kompas!

Wie is Ilona: een mensen-mens, een eye-opener, een inspiratiebron, kortom een topper(!) voor iemand die de weg even kwijt is en die je helpt om jouw weg, jouw bestemming, weer terug te vinden. Zij heeft mij geleid naar een zandweg: rij langzamer en kijk om je heen! Wat is de natuur en onze aarde mooi! Ik heb op deze zandweg mijzelf teruggevonden. Maar een zandweg heeft t-splitsingen. Ilona leerde mij om dan een keuze te maken. Terug naar de snelweg wil ik niet. Ik blijf nu bewust op de zandweg en kies voor mijzelf, hetzij links- of rechtsaf. Mijn bestemming komt beter in beeld. Dank daarvoor, Ilona!


Carina, december 2018

Heel fijne sessie gehad met Ilona. Ze liet me goed nadenken, inzien en onderzoeken wie ik ben en wat daarmee dus bij me past. Echt een aanbeveling.


Mariska, oktober 2018

Ik heb de coaching met jou als zeer prettig ervaren! Je hebt goed naar mijn hulpvraag geluisterd en daar een maatwerk coachingstraject op afgestemd. Je manier van coaching, door middel van praktische opdrachten, heeft me meer inzicht gegeven op de vragen wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Maar dan wel op voor mij een ontspannen en passende manier.


Jolanda, juli 2018

Ilona heeft me geholpen om een vergrootglas over mn patronen te leggen, om me te helpen of ik een andere richting moest kiezen voor mijn carrière. Zij wist mij de weg te wijzen zodat ik plezier hou in de dingen die ik doe en toch een persoonlijke ontwikkeling kan maken.
Fijn, oprecht en integer mens!


Reintje, juli 2018

Met veel plezier heb ik een loopbaantraject mogen volgen bij Ilona. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn talenten? Samen met Ilona heb ik antwoord gekregen op deze vragen. Ilona inspireert, leert anders denken/kijken en zorgt voor een veilige en positieve sfeer. Ze maakt veelal gebruik van creatieve werkvormen, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Ik kan Ilona bij een ieder van harte aanbevelen! Ilona, heel veel succes met je verdere carrière als bevlogen loopbaancoach!


Stijntje, mei 2018

Ik heb bij Ilona een loopbaantraject gevolgd en ben erg positief over haar aanpak en werkwijze. Ilona is professioneel, open, enthousiast en gedreven. Door verschillende sessies laat ze jezelf ontdekken waar je goed in bent en wat voor jou belangrijk is in je baan of nieuwe uitdaging. Zelf ben ik na een periode van zorgen voor ons gezin weer aan het werk als commercieel, administratief medewerkster, een baan met de competenties die ik bij Ilona heb ontdekt die belangrijk voor mij zijn. Kortom: een echte aanrader om contact met Ilona op te nemen als je op zoek bent naar een goede loopbaancoach.


Danielle, januari 2018

In mijn zoektocht naar het vinden van de baan waar mijn hart ligt, heeft Ilona een grote rol gespeeld. Ilona heeft mij in mijn kracht gezet en mijn kwaliteiten zelf naar boven weten te halen. Hierdoor werd ik mij bewust van welke kwaliteiten ik een werknemer te bieden heb. Daarnaast heeft Ilona met mij de weg uitgestippeld hoe ik de passende baan kon vinden, welke het beste bij mij past. Tijdens deze zoektocht bleef ze mij stimuleren en gebruikte verschillende manieren om mij hierin actief te laten blijven. Daarnaast bleef Ilona mij aanzetten tot het nemen van initiatieven. Dit heeft geresulteerd in een mooie baan, waar mijn hart ligt. Op Ilona kun je bouwen: ze verdiept zich in je als persoon, weet het beste in je naar boven te halen, heeft zowel een zakelijke als menselijke insteek ( wat de ideale combinatie is ) en komt altijd haar afspraken na. Bedankt Ilona, voor wie je bent en wat je voor me hebt gedaan.