Testimonials

Maaike, april 2021

Door mijn gesprekken met Ilona heb ik de kans gekregen eens goed, kritisch maar vooral positief naar mijzelf te kijken. Omdat ik in de periode voorafgaand aan mijn 'NL leert door' traject redelijk onverwachts al een goed beeld had gekregen van mijn loopbaan wensen en doelen, hebben wij ons tijdens onze gesprekken meer kunnen richten op mij als persoon.
In een rustige, relaxte omgeving is Ilona een fijn persoon om mee te praten. Door haar flexibele instelling heb ik een traject af kunnen sluiten dat bij mijn situatie paste.
Ik heb een aantal inzichten verkregen waar ik heel blij en dankbaar voor ben.

Anoniem, maart 2021

Wat wil ik in mijn werk voor de toekomst? Wat past bij mij? Waar ligt mijn kracht? Vragen waar ik als bijna 50er al geruime tijd mee worstelde. Via 'NL leert door' heb ik een kort ontwikkeltraject bij Ilona gevolgt waardoor ik antwoord kreeg op mijn vragen en zelf weer de regie in handen heb. Ilona is een fijne gesprekspartner die goed luistert en belangrijke punten direct bespreekbaar maakt. Dankjewel Ilona!


Anoniem, februari 2021

Dank voor je luisterend oor en vertrouwen, dank voor je inleven en begrip, dank voor het mij laten leren te accepteren van dat wat is geweest, dank voor het (her)ontdekken van mijn talenten, dank voor het opnieuw bouwen aan zelfvertrouwen, dank voor de spiegel waarin zo duidelijk wordt welke functie en op welke plek ik weer helemaal mezelf kan zijn en verder kan ontwikkelen. Nu ben Ik aan zet!


Diane, pedagogosch medewerker, februari 2021

Bij Ilona heb ik een loopbaancoachtraject gevolgd via NL leert door. Doordat we elkaar van vroeger kenden, voelde ik gelijk weer de prettige vertrouwensband, rust, luisterend en kleine tips tussendoor. Iedere keer kwam ik er weer krachtig van terug. In een paar afspraken heb ik heel concreet wat ik belangrijk vind in mijn werk en dus wie ik ben. Een fijn houvast om hier verder mee te gaan! Dank je wel.


Edith, marketing- en communicatiemanager, februari 2021

Ilona is een enthousiaste, inspirerende loopbaancoach, die met interessante oefeningen en prikkelende gesprekken jou het werk laat doen. Waardoor je stapje voor stapje meer inzicht in je eigen wensen, behoeften en capaciteiten krijgt. Daarmee pakt ze een loopbaancoach traject anders aan, dan de meeste coaches. Wil je testen doen? Dat mag. Maar Ilona heeft veel leukere oefeningen en "testjes", waarmee je veel meer inzicht krijgt. Bovendien leest ze je snel, waardoor ook de gesprekken heel zinvol en bovenal gezellig waren. Ook na het traject is het voor Ilona niet klaar, ze checkt hoe het met je gaat en stuurt regelmatige zinvolle vacatures door. Ik heb met heel veel plezier mijn loopbaancoach traject bij Ilona gevolgd.


Peter, accountmanager grootzakelijk, februari 2021

Een kort maar effectief traject gedaan naar volle tevredenheid. Ilona weet op een natuurlijke manier de onderste steen boven te krijgen en je een spiegel voor te houden. Een erg waardevol traject samen doorlopen waarbij het mij vanaf het begin opviel dat Ilona graag een stap extra voor je zet. Maar uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen. Ilona bedankt!


Alie, leerkracht, februari 2021

Na een vervelende gebeurtenis op mijn werk heb ik door de begeleiding van Ilona een deur kunnen sluiten. Er is ook een deur (en misschien wel meer) opengegaan. Zij heeft mij laten zien wat mijn mogelijkheden zijn en waar mijn hart ligt. En nu is het aan mij om deze ingeslagen weg te vervolgen. Vol vertrouwen, met dank aan Ilona, ga ik op pad.


Marleen, medewerkster detailhandel, februari 2021

Wat wil ik nou eigenlijk? Die vraag stel ik mijzelf al een tijdje. Door "ontwikkeltraject NL leert door" kwam ik met Ilona in contact. Er was gelijk een leuke klik, ze is iemand waarbij je jezelf gelijk op je gemak voelt. Ze heeft mij in een korte tijd veel nieuwe inzichten en tips gegeven op sollicitatiegebied en vooral een hoop energie om door te gaan met mijn zoektocht naar die ene leuke baan.


Berlinda, officemanager, januari 2021

Waar sta ik op de arbeidsmarkt? Dat was de vraag die ik mezelf al een tijdje af vroeg. Ilona hield mij de spreekwoordelijke spiegel voor en stelde mij de juiste vragen om uiteindelijk tot een verrassende uitslag te komen. In de loop der jaren was ik d.m.v. diverse functies en ervaringen onbewust doorgegroeid tot een hoger niveau. Sindsdien zit ik weer een stuk zekerder in mijn vel, nu ik weet, dat er ook voor mij, nog steeds diverse mogelijkheden zijn! Ik raad het dan ook iedereen van harte aan om naar Ilona van Ik-aan-zet! te gaan!


Judith, coordinator positief onderwijs en coach, januari 2021

Ilona maakt haar eigen bedrijfsnaam volledig waar; dat je zelf aan zet bent. En Ilona geeft een 'zetje' door jou in te zien wat je kwaliteiten en vaardigheden zijn. Maar ook wie je bent, waar je goed op vaart vanuit je gevoel. Het ontwikkeladvies-traject heeft mij oprecht geholpen om weer te zien wat ik wil, kan, waar een baan voor mij aan zou moeten voldoen. Enorm waardevol. De antwoorden haalt Ilona uit jouzelf. Ze is scherp, duidelijk, zorgt voor structuur in de gesprekken en confronteert je waar nodig met respect. Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij haar. Het effect daarvan is dat ik zelf ook open, eerlijk en kwetsbaar kon zijn. Dank Ilona voor je meerdere 'zetjes' en voor de waardevolle oefeningen en inzichten (big like!). Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen!


Linda, pedagogisch medewerker, december 2020

"Heel blij dat ik met Ilona in contact ben gekomen voor het volgen van een outplacementtraject. Vanaf het eerste moment was er een klik. Ilona zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, nam de tijd voor de opdrachten en gaf me alle ruimte om mezelf te zijn. Door diverse opdrachten en goede gesprekken heb ik mijn talenten en kwaliteiten weer goed in beeld gekregen. Mede dankzij dit traject heb ik een baan gevonden waar ik met veel enthousiasme aan begin. "


Gerdie, management assistent, november 2020

Met een frisse blik en met kennis van de arbeidsmarkt van nu heeft Ilona mij geholpen om mijn richting opnieuw te bepalen. Door haar enthousiasme en persoonlijke benadering heb ik het traject als zeer waardevol ervaren. Met een opgepoetst CV en praktische tips ga ik mijn netwerk vergroten en de baan vinden waar ik tot mijn recht komt. Dank je wel Ilona!


Jos, SEO specialist, november 2020

De gesprekken met Ilona heb ik als zeer waardevol ervaren. Ook al was het ontwikkeladviestraject vanuit NL leert door niet lang, heb ik toch ontzettend veel mogen leren van Ilona. Adviezen en tips die de komende tijd en in de toekomst helpen bij het maken van weloverwogen loopbaan keuzes. Bij het eerste gesprek voelde ik mij al zeer vertrouwd, waardoor ik echt mijzelf kon zijn. Net alsof je elkaar al jaren kent. Daarnaast is Ilona zeer vriendelijk en behulpzaam, maar tevens ook een goede gesprekspartner (confronterende en prikkelende vragen stellen). Kortom, voor een loopbaantraject ben je bij Ilona aan het juiste adres.


Bernike, autisme- jobcoach, oktober 2020

Ilona is een prettige en vriendelijke persoonlijkheid die vanuit haar brede arsenaal van (interactieve) werkvormen op een eenvoudige manier inzicht en overzicht creëert in je eigen innerlijke processen. Ilona is een actieve coach en schuwt niet haar eigen meningen, adviezen en ervaringen te delen in de gesprekken, maar handelt hierbij wel altijd vanuit gelijkwaardigheid. Voor mij is de waardenoefening en daarbij de vertaling naar mijn dagelijkse praktijk het meest waardevol geweest. Ilona, dankjewel voor jouw inzet in onze samenwerking!


Ingrid, intern begeleider, september 2020

Ilona is een betrokken en gedreven loopbaancoach. Ze is toegankelijk en zo ontstond er snel een open gesprek. Vandaar uit hebben we samengewerkt en zijn we uit gekomen bij een prachtig eindresultaat! Waardoor ik weer klaar ben voor een nieuwe stap in mijn carrière!


Gabrielle, salarisadministrateur, juli 2020

Eind 2018 vlak voor oud en nieuw las ik een artikel van Ilona over loopbaan coaching. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel zowel privé als zakelijk. In een paar jaar tijd veel meegemaakt; overlijden van mijn vader en grote zorgen om de gezondheid van mijn dochter. Schouders er onder en door blijven gaan was mijn motto. Begin 2019 bij het formuleren van nieuwe werk doelstellingen lukte het mij niet meer. Met een blanco formulier heb ik gevraagd om een loopbaan traject. Ontzettend blij dat ik via mijn werkgever een uitgebreid traject bij Ilona heb mogen volgen. Met vallen en opstaan heb ik onverwerkte verlies/ gebeurtenissen een plekje kunnen geven, mijn zelfvertrouwen terug gekregen en bovenal weer plezier en uitdaging in mijn werk. Juni 2020 gestart met een opleiding om mijn uiteindelijke doel te bereiken. Nogmaals dank Ilona voor jouw adviezen, geduld en luisterend oor!


Saskia, officemanager, mei 2020

“Een fijne ervaren en professionele coach met veel mensenkennis, empathie en inlevingsvermogen. Ilona is helder en duidelijk in haar communicatie waardoor zij een fijne gesprekspartner is. Ze wordt gedreven door talent, passie en kennis en van hieruit neemt zij je mee in een bewustwordingsproces waaronder het aanleren van nieuwe vaardigheden en het bewustmaken van je talent. Ze brengt verheldering, samen onderweg naar je nieuwe doelstelling en passende arbeidsplek. Ik ben ontzettend blij met haar als coach, haar expertise, kennis en menszijn voelt als een warme jas.”


Hannie, zelfstandige, mei 2020

'Je lijf is de perfecte thermometer, de richtingaanwijzer die jou exact vertelt welke kant je op mag gaan' : citaat van dokter Juriaan Galavazi. Oke…..euh , maar wat als je hoofd en je lijf niet verbonden zijn? Als je niet luistert naar de signalen van je lijf? Als je het even niet meer weet welke kant je op mag gaan? Met deze vraag kwam ik bij Ilona en heb samen met haar een passend en succesvol loopbaantraject gevolgd! Haar professionele en vooral warme aanpak was precies hetgeen ik nodig had. Zij gaf mij door haar aanpak structuur, zelfvertrouwen en voor mij een stip aan de horizon! Ik ga doen wat bij mij past, waarbij ik mij happy voel! Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, ga ik binnenkort starten als ZZP-er en ga hiermee mijn hart/lijf volgen. Starten als zelfstandige is een lang en boeiend proces. Ilona heeft mij hierin uitstekend begeleid! Zij heeft mij o.a. geleerd dat ik mezelf in dit proces ook de tijd mag gunnen. Ik heb er, mede dankzij haar hulp, ook het volste vertrouwen in dat het mij gaat lukken! Kortom: ben jij opzoek naar een richtingaanwijzer in jezelf en weet/voel je niet precies wat je moet doen om dit te vinden? Dan adviseer ik jou contact op te nemen met Ilona. Zij heeft de skills om jou op weg te helpen, op een zeer constructieve, warme en vooral professionele wijze.


Marleen, werkzoekende, april 2020

Ik ben ontzettend blij dat ik Ilona heb leren kennen. Ilona heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn patronen. Ze kijkt vooral naar wat wel kan en ziet daarin mogelijkheden. Ilona heeft mij laten inzien dat het niet gaat om de bestemming maar om de reis ernaartoe ! Tijdens mijn zoektocht in het herontdekken waar ik nu precies heen wilde heeft Ilona mij een zijpad laten ontdekken. Een pad waarin je voor jezelf mag kiezen en mag voelen wat goed voelt voor jou. Op deze weg heb ik teruggevonden wat voor mij echt belangrijk is. Wat energie geeft en vertrouwen. Ik heb de gesprekken en opdrachten als heel prettig ervaren. Ilona weet de juiste snaar te raken en je elke keer weer te activeren en motiveren. Ik zou Ilona dan ook zeker aanbevelen als je opzoek bent naar een ander pad!


Marije, hr medewerker, maart 2020

Ik heb contact gezocht met Ilona om mij weer op de arbeidsmarkt te begeleiden naar een leuke job. Ilona doet haar werk met passie, dat staat voorop! Ik heb haar leren kennen als een zeer deskundig en betrokken loopbaancoach die met je meedenkt. Ilona is erg enthousiast en gedreven. Zij is ook buiten haar werktijd bezig om de beste werkplek voor je te vinden. Zij ziet elke kans als een uitdaging en dat is erg motiverend. Het was prettig om met haar te werken en ik kan haar van harte aanbevelen!


Suzanne, communicatiemanager, januari 2020

Het nieuwe jaar meteen duidelijk een overzicht gemaakt van mijn taken en werkzaamheden en wat wel en niet mijn verantwoordelijkheid is. Nu begonnen met een nieuw werkrooster, nieuwe digitale werkagenda met meer structuur en duidelijke taken. Tot nu toe gaat dat heel goed. Veel meer rust en overzicht.
Door de tips van Ilona voel ik dat ik meer verantwoordelijkheid los durf en kan laten. Nu deze flow vasthouden..

Ilona bedankt voor je luisterend oor en je tips!


Berna, financieel medewerker, december 2019

Vanwege de vele veranderingen op mijn werk én om goed voorbereid te zijn op mijn toekomst leek het mij goed om een loopbaantraject te doorlopen. Ik kwam bij Ilona terecht, omdat we voorheen collega’s geweest zijn. Ik heb de gesprekken en opdrachten als heel prettig, waardevol, zinvol en nuttig ervaren. Ilona onderzoekt door middel van eenvoudige, speelse opdrachten waar je kwaliteiten en sterke punten liggen. Vervolgens benadrukt ze de positieve kanten en gaat hier dieper op in. Hierdoor krijg je een goed gevoel en ga je zeker(der) van jezelf de deur weer uit. Ilona is zelf rustig, positief, vrolijk en kan zich goed verplaatsen in een ander. Kortom, ik heb een fijn traject doorlopen en kan iedereen aanraden om dit ook bij Ilona te doen. Je wordt er beter door!!


Mascha, zorgmedewerker, december 2019

Toen ik vorig jaar in mijn loopbaan vastliep kwam ik in contact met Ilona. Ik heb heel veel gehad aan de manier van aanpak van Ilona. Bij Ilona gaat het om de persoon. Ilona heeft veel naar mij geluisterd in het begin. Ze heeft tijd genomen om mij te leren kennen en daardoor mij leren zien waar ik vastliep. Ik heb geleerd ‘nee’ te zeggen en grenzen te stellen...iets wat ik tot voor kort wel wilde, maar niet durfde. Ook heeft Ilona mij laten inzien dat ik aan mezelf mag denken en mag opkomen voor mijn ideeën en principes. Ilona is erg betrokken bij de persoon die ze coacht en dat vind ik ontzettend fijn. Die betrokkenheid doet absoluut geen afbreuk aan haar professionaliteit. Voor mij was het de perfecte combinatie.


Janita, leerkracht, oktober 2019

Vorig jaar was ik, na een onrustige tijd, klaar voor een stap in mijn loopbaan. Ilona heeft mij daar, op haar eigen rustige manier met een zeer open luisterende houding, heel goed bij geholpen. Ze denkt met je mee, ook buiten de kaders van je beroep. En kijkt vooral naar talenten en mogelijkheden. Ik vond het heel fijn dat ze ook wel eens met praktische ideeën kwam of mee dacht door vacatures te mailen. Kortom een geweldige jobcoach!


Janny, administratief medewerker, oktober 2019

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Ilona terecht ben gekomen. Daarom wil ik iedereen die op zoek is naar een coach, Ilona aanbevelen. Zij helpt je weer de weg terug te vinden in het arbeidsproces. Zij heeft mij geholpen om mijzelf weer terug te vinden en weer zelfvertrouwen te geven. Door de ontspannen sfeer, het geduld, begrip en haar kennis is er de afgelopen periode zoveel positiefs ontstaan, dat ik er weer voor ga!


Christine, orthopedagoog i.o. oktober 2019

In het voorjaar heb ik Ilona mogen leren kennen als een fijne, rustige coach. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om naar mij te luisteren en op basis daarvan te bepalen welke stappen en opdrachten nodig waren om te komen tot een volgende stap. Daarnaast is ze ook erg flexibel en beweegt ze met je mee. Ook na het traject blijf je nog in haar gedachten wanneer ze iets relevants voor je ziet. Kortom: van harte aanbevolen!


Hanny, secretarieel medewerker, september 2019

“Wij nodigen u uit voor een sollicitatiegesprek”…….wauw, dit is mijn kans, maar kan ik het wel? Het is al zo lang geleden dat ik zo’n gesprek heb mogen voeren, dus best een lastig dingetje….    Ik heb Ilona gevraagd om mij te willen ondersteunen ter voorbereiding op het gesprek. Met succes!

Samen met Ilona heb ik concrete persoonlijke handvaten opgesteld en hierdoor kreeg ik zelfvertrouwen! Dat resulteerde in een goed, ontspannen sollicitatiegesprek, waarvan ik later mooie feedback van de betreffende werkgever heb ontvangen. “Niet denken dat je het niet kunt. Natuurlijk kan je het!”

Ilona, super bedankt voor je hulp!


Marien, supply chain specialist, juni 2019

Ik heb Ilona als een zeer plezierige gesprekspartner ervaren. De vraagstelling die ik had heeft zij weten te nuanceren en geholpen deze verder uit te diepen. Zonder het geven van meningen en oplossingen heeft zij mij weten te stimuleren om mezelf nog beter te leren kennen. Oftewel zelf de antwoorden vinden en formuleren door middel van het stellen van gerichte vragen en oefeningen. Dit heeft zij op een professionele en integere manier zeer goed vormgegeven. Mijn vraag naar een kant en klare oplossing heeft zij niet gegeven. De weg naar een mogelijke oplossing wel. Ga vooral zo door op de ingeslagen weg om mensen te helpen. Bedankt voor het fungeren als extra motivator.


Sanne, leerkracht, mei 2019

Ook ik heb een loopbaantraject mogen volgen bij Ilona. Wat fijn dat ik nu nog beter weet wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik een werkgever te bieden heb! Daar zijn we achter gekomen door het voeren van persoonlijke gesprekken en d.m.v. opdrachten. Ik heb Ilona leren kennen als een open, geïnteresseerd en positief persoon. Ze verstaat haar vak en weet de ander te inspireren. Ilona bedankt!


Ton, directeur onderwijs, april 2019

Tijdens het loopbaantraject dat ik bij je heb gevolgd, heb ik je ervaren als integer, geïnteresseerd en positief. Je hebt je met invoelend vermogen en tegelijk op zakelijke afstand opgesteld ten aanzien van de situatie waar ik uit kwam. Door je oefeningen, analyse en gegeven vertrouwen wist je mij mijn kracht weer te laten herontdekken en ben ik de zoektocht naar een nieuwe baan met enthousiasme aangegaan, ook op andere paden dan de gebaande. Ieder ander die ook op zoek is naar een nieuwe uitdaging in werk raad ik aan contact met je op te nemen. Veel dank voor je begeleiding en steun.


Frank, officemanager, maart 2019

Heb Ilona leren kennen als een echte vakvrouw, ze verplaatst zich echt in jou en heeft oprechte interesse in je. Ze is professioneel, gedreven en zit vol passie, wat ze duidelijk weet over te brengen. Heb veel aan Ilona te danken.


Petra, managementassistent, februari 2019

Elke keer weer solliciteerde ik op banen waarvan ik wist dat ik het kon maar waar ik totaal geen energie van kreeg. Wat zocht ik dan wel? Met het loopbaantraject van Ilona kwam ik door opdrachten weer achter mijn kwaliteiten en drijfveren. Ook mijn zelfvertrouwen groeide weer; ik heb bedrijven iets te bieden. Ilona neemt tijd voor het persoonlijke en laat je door de opdrachten zelf inzien waar het bij jou om gaat. Erg prettige coaching!


Hannie, werkzoekende, januari 2019

Ik reed “figuurlijk gezien” voor mijn loopbaan op een snelweg, alleen gefocust op meer en harder rijden naar …….ja waarheen en waarvoor eigenlijk? De snelweg veranderde in een doodlopende weg. Ik kon niet verder, moest stoppen. De diagnose burn-out / depressie was onvermijdelijk. Ik was de weg kwijt…. Na een lastige periode kwam ik Ilona tegen, op een cruciaal moment in mijn leven. Ze heeft mijn ogen geopend en gaf mij een persoonlijk kompas!

Wie is Ilona: een mensen-mens, een eye-opener, een inspiratiebron, kortom een topper(!) voor iemand die de weg even kwijt is en die je helpt om jouw weg, jouw bestemming, weer terug te vinden. Zij heeft mij geleid naar een zandweg: rij langzamer en kijk om je heen! Wat is de natuur en onze aarde mooi! Ik heb op deze zandweg mijzelf teruggevonden. Maar een zandweg heeft t-splitsingen. Ilona leerde mij om dan een keuze te maken. Terug naar de snelweg wil ik niet. Ik blijf nu bewust op de zandweg en kies voor mijzelf, hetzij links- of rechtsaf. Mijn bestemming komt beter in beeld. Dank daarvoor, Ilona!


Carina, kraamverzorgster, december 2018

Heel fijne sessie gehad met Ilona. Ze liet me goed nadenken, inzien en onderzoeken wie ik ben en wat daarmee dus bij me past. Echt een aanbeveling.


Mariska, projectleider, oktober 2018

Ik heb de coaching met jou als zeer prettig ervaren! Je hebt goed naar mijn hulpvraag geluisterd en daar een maatwerk coachingstraject op afgestemd. Je manier van coaching, door middel van praktische opdrachten, heeft me meer inzicht gegeven op de vragen wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Maar dan wel op voor mij een ontspannen en passende manier.


Jolanda, zorgmanager, juli 2018

Ilona heeft me geholpen om een vergrootglas over mn patronen te leggen, om me te helpen of ik een andere richting moest kiezen voor mijn carrière. Zij wist mij de weg te wijzen zodat ik plezier hou in de dingen die ik doe en toch een persoonlijke ontwikkeling kan maken.
Fijn, oprecht en integer mens!


Reintje, leerkracht, juli 2018

Met veel plezier heb ik een loopbaantraject mogen volgen bij Ilona. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn talenten? Samen met Ilona heb ik antwoord gekregen op deze vragen. Ilona inspireert, leert anders denken/kijken en zorgt voor een veilige en positieve sfeer. Ze maakt veelal gebruik van creatieve werkvormen, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Ik kan Ilona bij een ieder van harte aanbevelen! Ilona, heel veel succes met je verdere carrière als bevlogen loopbaancoach!


Stijntje, administratief medewerker, mei 2018

Ik heb bij Ilona een loopbaantraject gevolgd en ben erg positief over haar aanpak en werkwijze. Ilona is professioneel, open, enthousiast en gedreven. Door verschillende sessies laat ze jezelf ontdekken waar je goed in bent en wat voor jou belangrijk is in je baan of nieuwe uitdaging. Zelf ben ik na een periode van zorgen voor ons gezin weer aan het werk als commercieel, administratief medewerkster, een baan met de competenties die ik bij Ilona heb ontdekt die belangrijk voor mij zijn. Kortom: een echte aanrader om contact met Ilona op te nemen als je op zoek bent naar een goede loopbaancoach.


Danielle, persoonlijk ambulant begeleider, januari 2018

In mijn zoektocht naar het vinden van de baan waar mijn hart ligt, heeft Ilona een grote rol gespeeld. Ilona heeft mij in mijn kracht gezet en mijn kwaliteiten zelf naar boven weten te halen. Hierdoor werd ik mij bewust van welke kwaliteiten ik een werknemer te bieden heb. Daarnaast heeft Ilona met mij de weg uitgestippeld hoe ik de passende baan kon vinden, welke het beste bij mij past. Tijdens deze zoektocht bleef ze mij stimuleren en gebruikte verschillende manieren om mij hierin actief te laten blijven. Daarnaast bleef Ilona mij aanzetten tot het nemen van initiatieven. Dit heeft geresulteerd in een mooie baan, waar mijn hart ligt. Op Ilona kun je bouwen: ze verdiept zich in je als persoon, weet het beste in je naar boven te halen, heeft zowel een zakelijke als menselijke insteek ( wat de ideale combinatie is ) en komt altijd haar afspraken na. Bedankt Ilona, voor wie je bent en wat je voor me hebt gedaan.